Reactie van Zorghuys Steenbergen

Hoera! Het is ons gelukt, we kunnen de Tovertafel bestellen!

Bij dezen willen we alle donateurs bedanken maar ook alle mensen die ons op wat voor manier dan ook geholpen hebben!!!!

Een Tovertafel als geschenk

De moeder van Sandra van Eggermond is 94 jaar en woont in Zorghuys Steenbergen in Noord-Branbant. Het viel Sandra op met hoeveel liefde en respect er voor haar moeder en de andere bewoners wordt gezorgd door de zorgmedewerkers. Toen Sandra over de Tovertafel hoorde, dacht ze meteen: “Wat zou het geweldig zijn om een Tovertafel aan de zorginstelling te kunnen schenken!”

Sandra: “Samen met mijn man heb ik het initiatief genomen om te proberen een Tovertafel aan te schaffen. Behalve het feit dat we zoveel mogelijk mensen willen benaderen om een bedrag – hoe klein ook – te storten, willen we het Oranjefonds benaderen.” Bovendien hebben Sandra en haar man verschillende ludieke acties in petto. “De acties staan nog in de kinderschoenen, maar ik kan wel vast zeggen dat het heel erg leuk wordt!”

Een mooie oude dag met de Tovertafel

“Ouder worden is misschien niet altijd even leuk maar als wij met z’n allen onze schouders eronder zetten, kunnen de bewoners van het Zorghuys met de unieke Tovertafel en de liefdevolle verzorging die ze al ontvangen een mooie oude dag krijgen!”


Wat ontvang je als donateur?

  • Iedereen die tussen de 1 en 100 euro doneert ontvangt een leuke foto van de bewoners met de Tovertafel.
  • Donaties tussen de 100 en 250 euro worden beloond met een fles wijn met etiket van het Zorghuys.
  • Een donatie boven de 250 euro wordt beloond met een presentje gemaakt door de bewoners zelf.