Reactie van Zorgcentrum de Blanckenborg

Hieperdepiep, de actie is geslaagd!! Wat een prachtig jubileumcadeau voor de Blanckenborg. Binnenkort kunnen de bewoners genieten van de Tovertafel. We willen iedereen graag heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage, we zijn er erg blij mee!

Een Tovertafel voor onze verjaardag

Stichting Zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ staat voor verpleeghuiszorg en verzorgingshuiszorg met een vriendelijk karakter en een prettige woonsfeer. Het zorgcentrum ligt in een rustige omgeving te Blijham. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals de contactclowns Pien en Pleun die langskomen en het aai- en knuffelproject met dieren.

Leuke activiteiten die aansluiten op individuele wensen

Clarie de Boer, teamleider activiteiten en vrijwilligers: “Onze kijk op zorg is dat ouderen een leven moeten kunnen leiden dat aansluit bij hun individuele wensen. De cliënten mogen erop rekenen dat wij met hen en hun naasten het initiatief nemen om de kwaliteit van hun leven op een goed niveau te houden of te brengen. Welzijn staat hoog in het vaandel, zelfbeschikking is daarin erg belangrijk.”

De ultieme verrassing voor onze bewoners

“De Blanckenborg is jarig op woensdag 16 november 2016. We krijgen regelmatig de vraag of we een wens hebben voor ‘onze’ verjaardag. Hier hoeven we niet lang over na te denken: het zou prachtig zijn als wij de bewoners van verpleegafdeling Eiber en Lijster een Tovertafel kunnen schenken! We zouden de bewoners zo graag hiermee verrassen. Wat een waardevolle aanvulling op hun welzijnsgevoel.”


Wat ontvang je als donateur?

  • Een familielid of kennis verrassen die bij ons woont? Bij een donatie van 25 euro of meer koken wij het lievelingshapje van een bewoner.
  • Iedereen die 50 euro of meer doneert, wordt uitgenodigd voor een heerlijk buffet of diner in het Doe & Eetcafé Onder de Pannen.