Reactie van Zorgboerderij Inner-Art

"Iedereen hartelijk bedankt voor het mogelijk maken van deze Tovertafel op onze zorgboerderij! We zijn erg blij en trots dat dit met elkaar gelukt is. We kijken er naar uit om de Tovertafel te gaan gebruiken!"

Spelenderwijs met elkaar in contact

Zorgboerderij Inner-Art is een grote zorgboerderij in het dorp De Kwakel in Noord-Holland. Op de zorgboerderij is een diverse groep deelnemers aanwezig. De jongste deelnemer is 6 jaar oud en de oudste is ondertussen alweer 98. Aardappels schillen, een hek plaatsen, schuren en schilderen, creatieve opdrachten, spitten in de tuin, een spel spelen: voor iedereen is er wel wat te doen. Toch mist er nog één ding, volgens zorgboerin en begeleidster Annemijn Hoogendoorn.

“We bieden dagbesteding aan mensen van alle leeftijden met zeer verschillende hulpvragen. Onder anderen mensen met een vorm van dementie”, zegt Annemijn. “Wij zouden heel graag een Tovertafel willen omdat we het belangrijk vinden dat de deelnemers zo goed mogelijk van hun leven kunnen genieten, op welke wijze dan ook. We denken dat het vooral voor de mensen in een verder stadium van dementie maar ook voor mensen die minder mobiel zijn, een geweldige uitkomst zal zijn om spelenderwijs met elkaar in contact te staan.”

Verbinding

“Ons motto is niet voor niets ‘Met zorg genieten’. We denken dat onze deelnemers heel erg van de Tovertafel kunnen genieten. En niet alleen de ouderen, ook andere deelnemers zouden hier gebruik van kunnen maken. Op die manier wordt iedereen met elkaar verbonden!


Wat ontvang je als donateur?

  • Iedereen die tussen de €1 en €250 doneert, ontvangt een foto via de mail van de deelnemers met de nieuwe Tovertafel
  • Iedereen die tussen de €250 en €500 euro doneert, ontvangt een leuk handgemaakt artikel uit de boerderijwinkel
  • Iedereen die €500 euro of meer doneert, ontvangt een zelfgemaakte appeltaart en een rondleiding over het erf en tussen de alpaca’s