Deel mee:

"Met een kleine aanraking al interactie"

Wie zijn wij?

Zorgboerderij “De Leidsche Hoeven” biedt verschillende vormen van dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. De Vlinderhof is er voor deelnemers die meer behoefte hebben aan structuur en rust, bijvoorbeeld omdat ze al wat ouder worden of ook een lichamelijke beperking hebben. De nadruk ligt hier op belevingsgerichte activiteiten.

Waarom een Tovertafel?

De wereld wordt voor onze doelgroep klein en activiteiten worden soms moeilijker. Daarom is het fijn dat bij de Tovertafel UP een kleine aanraking al interactie oproept. Samen genieten van de beelden kost weinig energie en cliënten komen in beweging zonder dat ze het zelf in de gaten hebben! Ook belangrijk is om de cognitieve en sociale vaardigheden te blijven stimuleren: 'hoe lossen we dit spel gezamenlijk op?'

Wat gaan we doen?

Tijdens onze jaarlijkse verkoopdag op 29 september zullen we met een stand aanwezig zijn om geld in te zamelen. Daarnaast laten we flyers drukken om onder andere in onze landwinkel neer te leggen. Als laatste zetten we op alle woonvoorzieningen collectebussen neer, want alle kleine beetjes helpen! Donateurs kunnen rekenen op een leuke tegenprestatie gemaakt door onze deelnemers.


Wat ontvang je als donateur?

  • 25-50 euro: zak snoep ingepakt door deelnemers
  • 50-100 euro: cake, gebakken door deelnemers
  • 100-200 euro: koffie met gebak voor 1 pers. in ons restaurant, geserveerd door deelnemers
  • 200-500 euro: appeltaart, gebakken door deelnemers
  • 500-1000 euro: gratis lunch voor 2 personen in onze lunchroom, geserveerd door deelnemers