"Allemaal samen aan de Tovertafel!"

Wie zijn wij?

Als zorginstelling in de regio Gooi & Vechtstreek, Eemland en Utrecht-West ondersteunt Sherpa mensen met een beperking op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Op Vechtstraat 6 wonen acht mensen, vier vrouwen en vier mannen, tussen de 18 en 64 jaar. Alle bewoners hebben een ernstig meervoudige beperking.

Waarom een Tovertafel?

We zijn op de woning continu bezig met het zorgen voor gepaste activiteiten.  Maar omdat onze bewoners hele andere behoeftes hebben is dat soms best lastig. De één wil graag kijken en ervaren en de ander wil graag ondernemen en spelen. Wel lijken alle bewoners beeld, licht en geluid heel erg leuk te vinden. De Tovertafel UP is voor iedereen interessant! Dit zorgt dat de groep met zijn allen aan tafel kan zitten en met de activiteit bezig kan zijn.

Wat gaan we doen?

Onze verwanten zijn nauw betrokken en zijn hun netwerk aan het aanspreken. We gaan de actie zo breed mogelijk binnen en buiten onze organisatie delen en Anne gaat gebakjes maken om geld in te zamelen. Onze bewoners zullen als laatste een heitje voor een karweitje aanbieden bij andere woningen.


Wat ontvang je als donateur?

  • Iedereen die 1 t/m 100 euro doneert ontvangt een leuke kaart.
  • Donaties tussen de 100 en 250 euro worden beloond met een zelfgemaakte poster.
  • Donaties van tussen de  250 en 500 euro, krijgen een taart
  • Iedereen die 500 euro of meer doneert, krijgt een diner op de woning.