Reactie van Van Dedem Marke en De Roots

Ouderen samenbrengen


De Baalderborg Groep ondersteunt en begeleidt kinderen, (jong)volwassenen en ouderen met een speciale zorgbehoefte in het leiden van een waardevol en zo zelfstandig mogelijk leven. Beweging, ontspanning en samen beleven zijn belangrijke pijlers voor de Baalderborg Groep en de Tovertafel kan daar volgens de medewerkers een grote bijdrage aan leveren. Zij zijn zelfs zó enthousiast over de Tovertafel, dat ze maar liefst zes crowdfundingacties zijn gestart voor 12 verschillende locaties!

Samen delen

De bewoners van Van Dedem Marke in Dedemsvaart en De Roots in Hardenberg zullen samen een Tovertafel Original gaan delen. De Tovertafel rouleert over de twee zorginstellingen. Van Dedem Marke is een zorgcentrum voor ouderen in Dedemsvaart. De Tovertafel is met name bedoeld voor ouderen met dementie. Bernadette Gras, initiatiefnemer van de actie: “We hopen ouderen met de Tovertafel op een leuke manier samen te brengen, te activeren en ontspanning te bieden.”

De Roots in Hardenberg is een Activiteitencentrum voor oudere mensen met een verstandelijke beperking, speciaal bedoeld voor cliënten die het wat rustiger aan willen doen. Andrea Begeman van De Roots: “Ontspanning is een onderdeel van de dag, de Tovertafel kan hieraan bij dragen en zelfs nog meer bieden dan ontspanning alleen.”


Wat ontvang je als donateur?

Alle bedragen, van klein tot groot, worden met liefde ontvangen! Daarom worden alle donateurs uitgenodigd om - bij de realisatie van de Tovertafel – de Tovertafel te komen uitproberen onder het genot van een kopje koffie of thee en iets erbij.