Deel mee:

Reactie van SZR Westerhof

Elke wooneenheid, een eigen team

Westerhof is een buitenlocatie van SZR en bevindt zich in het woon/zorgcomplex De Vier Gravinnen in Tiel. Afdeling Westerhof is een geriatrische afdeling met 21 bewoners in een kleinschalige woonvorm. 7 bewoners per huiskamer. Er is een vast team van medewerkers op een huiskamer om zo de bewoners en familie goed te leren kennen en van dienst te zijn. 

"Bewoners kunnen bij ons dus rekenen op de beste zorg"

Wilma van Kalkeren, medewerker Westerhof van SZR en initiatiefnemer van deze crowdfunding-actie vertelt: "SZR onderscheidt zich van andere zorgorganisaties door het volledige aanbod van een grote mate van kennis en kunde. Zo is SZR gespecialiseerd in revalidatie, dementiezorg, langdurige zorg voor ouderen en palliatieve zorg. SZR beschikt over professionals op het gebied van zorg, medische en paramedische behandeling en psychosociale zorg. Bewoners kunnen bij ons dus rekenen op de beste zorg. De Tovertafel mag daarbij niet ontbreken!"

 

 

 

"Wij hebben de tovertafel uitgeprobeerd en dit was een groot succes, de cliënten waren erg enthousiast", zegt Wilma. "We willen met de tovertafel onze bewoners stimuleren tot meer beweging en sociale interactie. De interactieve spellen doorbreken apathie door zowel de fysieke als cognitieve activiteit te stimuleren en sociale interactie uit te lokken. We willen deze actie tot een succes maken door zoveel mogelijk publiciteit te genereren via Social Media." 


Wat ontvang je als donateur?

  • Iedereen die € 1,00 tot € 100,00 doneert krijgt een mooie zelfgemaakte kaart (door bewoners gemaakt)
  • Iedereen die tussen de € 100,00 en € 200,00 doneert ontvangt een leuke foto van de bewoners van Westerhof.
  • Voor degene die € 250,00 of meer doneert, ontvangt een lekkere taart, die geschonken wordt door….
Eind datum is verstreken, er kan niet meer gedoneerd worden.
37 mensen hebben geholpen om € 621,00 op te brengen.