Reactie van Stichting IJgenwys en Anders

Hallo Donateurs,

 

Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage, nu kunnen we onze cliënten iets bijzonders bieden waar ze zeer blij mee zijn. Via deze weg ook alle vrijwilligers die dag en nacht klaar staan. Zonder hen was deze actie niet mogelijk geweest. We zien jullie graag bij ijgenwijs en anders als we de tovertafel in gebruik gaan nemen.

Met vriendelijke groet,

Namens Stichting IJgenwys en Anders

Jos en Clasien de Regt

Stichting IJgenwys en Anders is een activiteitencentrum waar verschillende activiteiten worden aangeboden. Zo kunnen mensen met een indicatie dagbesteding vanuit de WMO (gemeente) ZIN of met PGB terecht voor werkvervangende activiteiten zoals dierverzorging, groenonderhoud, keuken en facilitaire dienstverlening. Maar ook voor maatschappelijke dagbesteding zoals opvang bij beginnende dementie kunnen mensen bij Stichting IJgenwijs en Anders terecht.

Clasien de Regt is raadslid in Etten-Leur. Sinds 2015 zijn gemeentes en zorginstellingen met elkaar verbonden en krijgt elk raadslid een kijkje in de keuken van een zorginstelling. Clasien: “Als raadslid ben ik actief betrokken geweest bij de verhuizing van de zorginstelling. Toen kreeg ik veel inzicht in wat voor activiteiten mensen met een beperking graag doen. Toen ik de Tovertafel in een programma op MAX voorbij zag komen, was ik er meteen van overtuigd dat de Tovertafel een mooie aanvulling is voor de cliënten van Stichting IJgenwys. Een Tovertafel kan mensen gezamenlijk tot activiteiten brengen.”

“De Tovertafel is een mooi instrument dat we in kunnen zetten voor onze cliënten. In Nederland is het regelmatig te slecht weer om erop uit te trekken. Om onze cliënten toch wat speciaals te bieden is de Tovertafel een mooie aanvulling op ons activiteitenaanbod. Daarnaast is de Tovertafel een uitgelezen product om mensen met verschillende beperkingen te laten samenwerken, communiceren en plezier te maken!” De komende tijd gaan de medewerkers van Stichting IJgenwys en Anders er alles aan doen om deze actie te laten slagen!


Wat ontvang je als donateur?

  • Iedereen die 1 t/m 100 euro doneert, ontvangt een leuke foto via de mail. Kan een foto zijn van het personeel of van de bewoners met hun nieuwe Tovertafel.
  • Donaties tussen de 150 en 250 euro worden beloond met een zelfgemaakte houten varken voor tuindecoratie.
  • Donaties vanaf 250 tot 500 euro worden beloond met een ijgenwys verrassingspakket.
  • Iedereen die 500 euro doneert, krijgt 50% korting op een vliegengordijn van 90 euro, gemaakt in het activiteitencentrum van Stichting IJgenwys en Anders.


Alle donateurs groot en klein mogen bij de ingebruikname van de Tovertafel zijn. Waar voor elke donateur een verse portie van de lekkerste IJgenwyze poffertjes word gebakken.