Reactie van Sint Jozef Wonen en Zorg

Wat zijn wij ongelooflijk blij en trots! We hadden nooit durven dromen dat deze actie zo snel tot een succesvol resultaat zou leiden. In recordtempo is het gelukt om het totaalbedrag bij elkaar te sparen. We willen iedereen die een bijdrage heeft geleverd, enorm hartelijk bedanken. Een Tovertafel voor onze bewoners is een feit!

Medewerkers en vrijwilligers Sint Jozef Wonen en Zorg

De Tovertafel past bij wat wij hier al doen

Wij zijn een zelfstandige en kleinschalige zorgorganisatie in Meijel. Bij ons wordt zorg verleend aan onze bewoners van het zorgcentrum en aan mensen die thuis wonen. De verwevenheid tussen het dorp Meijel, het zorgcentrum en de bewoners is uniek. Bij ons ontmoeten mensen elkaar in een gastvrije omgeving en voelen mensen zich thuis. Wij organiseren veel activiteiten. Een Tovertafel voor onze bewoners sluit hier heel mooi op aan! Daarom organiseren wij nu de crowdfundingactie: ‘Een Tovertafel voor onze bewoners’. “Onze bewoners mogen zijn wie ze zijn, wij veren mee”, vertelt Liesbeth Leenders, medewerker welzijn. Samen met vrijwilligster Gerrie Gielen is zij de drijvende kracht achter de crowdfundingactie. “De Tovertafel Original zou zo goed passen bij wat wij hier al doen”, gaat Gerrie Gielen enthousiast verder.

Samen een spel spelen in onze gezellige huiskamers

Liesbeth Leenders: “Met het oog op een toename van het aantal bewoners met dementie hebben wij een paar kleinere gezellige huiskamers gerealiseerd. Collega’s en vrijwilligers brengen hier met groepjes bewoners een groot deel van de dag door. We weten dat de bewoners van spelletjes houden. De Tovertafel is een prachtige aanvulling voor ons. Door de projectie van licht, kleuren en mooie afbeeldingen zullen we ongetwijfeld geluksmomentjes gaan creëren. Bovendien is het ideaal dat we de Tovertafel op meerdere plekken in het zorgcentrum kunnen gebruiken. We zijn zo enthousiast dat we bijna niet kunnen wachten tot we samen met de Tovertafel kunnen gaan spelen”.

Een Tovertafel kost € 7.090,00. Dit bedrag willen we samen met een grote groep mensen en organisaties, die onze bewoners een warm hart toedragen, bij elkaar gaan sparen. Liesbeth en Gerrie vormen samen het Tovertafelteam. “We gaan allerlei acties organiseren en instanties benaderen en natuurlijk bieden we mooie tegenprestaties aan. Maar we kunnen dit niet alleen en we hebben daarom uw steun nodig! Alle kleine beetjes helpen, daar zijn we van overtuigd. Hoe mooi is het om samen een Tovertafel te kunnen realiseren voor de bewoners van Sint Jozef Wonen en Zorg?”, besluit een enthousiaste Gerrie.  


Wat ontvang je als donateur?

  • Iedereen die vanaf 1 euro doneert, ontvangt een foto van de Tovertafel in actie.
  • Doneer je een bedrag tussen de 100 en 250 euro dan krijg je wafels die wij samen met onze bewoners gaan bakken.
  • Bij donaties van 500 euro of meer, maak je kans op een dinerbon! Bovendien zullen wij deze donaties vermelden op onze website en social media.