Deel mee:

Reactie van Severinus Koraal

"Het lijkt ons geweldig als de Tovertafel UP er komt!" 

Deze crowdfunding-actie is gestart door Olga Oomen en Mirjam Snikkers, zij werken allebei als activiteitenbegeleidster bij Severinus Koraal. "Het lijkt ons geweldig als de Tovertafel UP er komt!" Koraal is een activiteitencentrum voor Ernstig Verstandelijke Gehandicapten. Er komen overdag cliënten die ernstig verstandelijk beperkt (EVB) zijn of ernstig meervoudig beperkt (EMB). Ook komen er cliënten met gedragsproblematiek en autisme.

"We willen de Tovertafel UP heel graag aanschaffen om onze cliënten meer uit te kunnen dagen tot bewegen, tot spel en tot beleven. We hopen dat de Tovertafel kan bijdragen om de zintuigen van de cliënten op een ander manier te kunnen prikkelen en hopen ook daarmee ongewenst gedrag te kunnen voorkomen. Door de Tovertafel in te zetten kunnen we onze cliënten op een andere manier laten beleven en dat lijkt ons prachtig", vertellen Olga en Mirjam. 

Olga en Mirjam zijn met de Tovertafel in aanraking gekomen door collega’s die het al kennen vanuit de ouderenzorg en via berichtjes op Facebook. "We zijn er zeer enthousiast over en vinden het aansluiten bij onze doelgroep. We zullen dit zelf ook veel gaan promoten op Facebook en bij familie van onze cliënten. De afdeling communicatie van Severinus zal ons erbij helpen om het op de eigen Facebook pagina te zetten om het zo ook onder de aandacht te brengen."


Wat ontvang je als donateur?

  • Bij een bedrag tot € 50,- krijgen de donateurs een bedankkaart via de mail
  • Bij een bedrag tussen de € 51,- en € 200,- krijgen de donateurs een zelfgemaakte sleutelhanger (gemaakt door cliënten)
  • Bij een bedrag boven de € 200,- krijgen de donateurs een zelfgebakken taart of cake
Eind datum is verstreken, er kan niet meer gedoneerd worden.
15 mensen hebben geholpen om € 395,00 op te brengen.