Deel mee:

We zagen de cliënten opfleuren!

Wie zijn wij?

De Plataan is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke en/of een meervoudige beperking van jong tot oud. De vaste groepen zijn ingedeeld naar levensfase en ontwikkelingsfase. Onder vaste begeleiding worden er activiteiten aangeboden gericht op ontwikkeling, schoolse vaardigheden, behoud van vaardigheden en activiteiten gericht op beleving.

Waarom een Tovertafel?

Tijdens een uitwisselingsproject kwam een collega op een zorglocatie terecht voor mensen met dementie en zag de Tovertafel Original in actie. Zij was meteen enthousiast! De verbinding tussen mensen, het educatieve en het fun-aspect zag ze ook wel voor zich bij ons. Tijdens een demonstratie van de Tovertafel UP bij ons op de Plataan zagen we de cliënten opfleuren! Ze kwamen uit hun comfort zone en er was interactie onder elkaar zichtbaar. Dit was hét moment waarop wij dachten: ‘Deze Tovertafel willen wij op onze locatie!!’

 

Hoe gaan we dit doen?

De aanschaf van een Tovertafel is niet vanzelfsprekend. Als dagbestedingslocatie is hier budget voor nodig. Alle beetjes zouden op dit moment helpen om de Tovertafel te kunnen realiseren! Wij van Dagbesteding De Plataan zijn heel dankbaar voor alle bijdragen, vandaar dat we er een aantal leuke tegenprestaties tegenover zetten.


Wat ontvangt u als donateur?

  • Bij bedragen tot € 50 bakken onze cliënten voor u een heerlijke caké
  • Bij bedragen tot € 100 maken onze cliënten voor u een prachtig werkstuk van hout
  • Bij bedragen tot € 250 maken onze cliënten voor u een prachtig schilderij