Reactie van Schouwenhof Gemiva-SVG Groep

"Enorm veel plezier!"

Wie zijn wij?

Schouwenhof is een woonlocatie van de Gemiva-SVG Groep in Dordrecht voor 29 mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Een deel van de bewoners krijgt overdag dagbesteding in de woonlocatie zelf.Bij de bewoners van Zilverlinde staat het wonen met elkaar centraal. Iedere bewoner heeft een eigen appartement, maar het groepsgebeuren staat centraal. Bij de bewoners van Goudiep zijn de verzorging en begeleiding van de bewoners de belangrijkste taken van de medewerkers.

Waarom een Tovertafel?

Andere locaties van de Gemiva-SVG Groep hebben ook een Tovertafel UP aangeschaft en we hebben gezien hoe bewoners hiervan kunnen genieten. Dankzij de mogelijkheid om hem op verschillende plekken op te hangen, kan hij optimaal gebruikt worden in de twee woningen. Kezban Karasahin, begeleidster woonlocatie Schouwenhof: “Wij willen heel graag een Tovertafel voor onze cliënten. Wij hebben hem uitgeprobeerd en we zagen dat onze bewoners er enorm veel plezier aan beleven en geprikkeld worden om actief te zijn.” 

Wat gaan we doen?

Begin december organiseren we een Winterfair waar we producten verkopen waarvan de opbrengst voor de Tovertafel is bestemd. Verder zijn alle donaties welkom en hebben we daarvoor een leuke tegenprestatie!


Wat ontvang je als donateur?

  • Donateurs vanaf 100 euro worden uitgenodigd om een keer samen met de bewoners aan de Tovertafel actief te zijn.