Reactie van PCSOH-Westerkim Nieuw Vennep

Dankzij uw hulp haalden wij als 100ste crowdfunding binnen 10 dagen het benodigde bedrag binnen voor een Tovertafel! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen bij de Tovertafel tijdens de feestelijke opening in de Westerkim.

Zaterdag 13 oktober tussen 14.00 en 16.00 in de Verbinding in de Westerkim.

 

Niets is mooier dan onze bewoners op te zien bloeien

Wie zijn wij?

Onze zorginstelling heeft vier gesloten afdelingen waar 9 bewoners met dementie wonen. Sinds enkele jaren bieden wij daar kleinschalige zorg. Elke bewoner heeft zijn eigen kamer en samen hebben we een gezellige huiskamer waar we met elkaar de dag doorbrengen en de maaltijden nuttigen.

Waarom een Tovertafel?

Wij zijn ervan overtuigd dat de Tovertafel Original een rijke aanvulling is op het dagprogramma. Niets is mooier dan onze bewoners op te zien bloeien en contact met elkaar te maken tijdens een activiteit. Wij zagen bewoners die normaal moeilijk te activeren zijn bij de demo van de Tovertafel Original opbloeien en actief meedoen.

Wat gaan we doen?

Het begon allemaal met een winactie van de plaatselijke opticien Kriek Optiek in Nieuw Vennep. De opbrengst van zijn wintersale wilde hij schenken aan een goed doel, wat wij zijn geworden! Nu pakken we meteen door. We roepen iedereen op te doneren: bedrijven in de buurt, onze clientenraad, familie van onze bewoners… Als laatste organiseren we nog een bazaar waarvan alle opbrengsten gaan naar de Tovertafel Original.


Wat ontvang je als donateur?

  • Donatie van 150 euro of hoger: een persoonlijke kaart (wel even een adres achterlaten).
  • Donatie van familie vanaf 250 euro:  een bon voor 2 personen koffie met gebak te nuttigen in ons mooi verbouwde restaurant “De Verbinding”.
  • Donatie vanaf 500 euro:  een bon voor een mini-high-tea te nuttigen in ons eigen mooi verbouwde nieuwe restaurant "De Verbinding”.

Alle sponsoren zullen geëerd worden op een mooie plek in de hal en zijn van harte welkom de Tovertafel te komen bewonderen als deze geïnstalleerd is!