Reactie van Patyna Nij Mariënacker

Beste donateurs,

Mede dankzij u wordt de Tovertafel voor Nij Mariënacker een feit! Heel hartelijk bedankt voor uw bijdrage. De Tovertafel zal binnenkort geplaatst worden, waarna de spellen veel geluksmomenten voor onze bewoners zullen opleveren. Ook namens de bewoners onze hartelijke dank.

“Comfortabel wonen”

Nij Mariënacker is een modern woonzorgcentrum met intramurale appartementen en aanleunwoningen en ligt op een steenworp afstand van het leuke centrum van Workum. Het is ruim opgezet maar daardoor niet minder gezellig. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd waarbij familie en vrienden altijd welkom zijn. “We willen met de Tovertafel nóg meer geluksmomenten creëren voor de bewoners”, vertelt Nynke de boer, teamleider Welzijn van Nij Mariënacker én initiator van deze crowdfunding-actie.

“De Tovertafel zal gebruikt worden in de huiskamers De Madelief en De Sinnestriel en in het restaurant. Hierdoor kunnen zowel de bewoners van Nij Mariënacker als de cliënten van de dagbesteding er gebruik van maken. We hopen dat iedereen veel plezier zal beleven aan spellen van de Tovertafel”.

Nynke is met de Tovertafel in aanraking gekomen door enthousiaste verhalen in de media. “Hierdoor zijn we zelf ook enthousiast geraakt. De cliëntenraad is enorm betrokken en onderneemt zelf ook actie om geld op te halen. Naast deze crowdfunding-actie hebben we subsidies aangevraagd, gebruiken we de opbrengst van de open dag en zomermarkt, vragen we familieleden om een bedrag te doneren en de locatie zelf zal ook een mooi bedrag bijleggen”.  


Wat ontvang je als donateur?

  • Bij giften van 25 tot 100 euro krijgt men een goodybag met leuke Patyna artikelen.
  • Bij giften van 100 euro of meer, krijgt men een waardebon voor 2 personen voor een driegangendiner tijdens onze 'Lekker ite' avonden.
  • Alle gulle gevers krijgen – naast onze eeuwige dank -  een foto van de nieuwe Tovertafel in bedrijf.