Deel mee:

Reactie van ODC Dynamica - Koog aan de Zaan

“Spelen met handen, voeten of hoofd!”

 

Wie zijn wij?

Op ODC Dynamica wordt dagbesteding gegeven aan kinderen van 2 tot 18 jaar. De kinderen hebben een verstandelijk beperking en vaak ook een ernstige motorische beperking. Ook zijn er veel kinderen die slecht zien. In kleine groepjes van maximaal 7 kinderen worden er leuke activiteiten gedaan, de ontwikkeling gestimuleerd binnen ieders mogelijkheden en natuurlijk zorg gegeven.

Waarom een Tovertafel?

De Tovertafel UP is voor al onze kinderen leuk omdat je de spellen aan kunt passen aan ieders niveau en motorische mogelijkheden. De één bedient de spellen met zijn handen, de ander met zijn voeten of zelfs met het hoofd. Omdat het gaat om een lichtprojectie kunnen ook alle kinderen het goed zien. Tijdens de demonstratie was het erg gezellig om samen met andere kinderen en begeleiders te spelen. De Tovertafel UP stimuleert de interactie en je ziet de kinderen kijken naar wat de ander doet!

Wat gaan we doen?

In september organiseren wij een Zomerfeest voor kinderen, hun familie, personeel en buren. De Tovertafel wordt hier nog een keer gedemonstereerd, zodat iedereen kan zien hoe leuk en leerzaam het is om hiermee te spelen. Natuurlijk vragen we dan ook om een donatie. In het najaar organiseren we een sponsorloop. Alle kinderen doen mee; in een rolstoel, lopend of met een loophulp.


Wat ontvang je als donateur?

  • Donaties tot €50 krijgen een leuke kaart thuis.
  • Alle donaties tot €100 krijgen een zak heerlijke zelfgemaakte koekjes.
  • Alle donaties boven €500 kunnen een leuke surprise box thuis verwachten.

En als we de Tovertafel UP eenmaal hebben hangen mag iedere donateur die dit leuk vindt komen spelen!