Deel mee:

Reactie van Mondriaan Ouderen Wijerode

De Tovertafel brengt plezier!

Chantalle Beckers, verpleegkundige bij Mondriaan Ouderen Wijerode, is deze crowdfunding-actie gestart. Mondriaan Ouderen is een instelling voor de geestelijke gezondheidszorg.  Wijerode is een opname afdeling voor diagnostiek en kortdurende behandeling van patiënten met psychiatrische problematiek in combinatie met cognitieve stoornissen. "We willen graag een Tovertafel voor onze afdeling omdat het voor onze patiënten grote meerwaarde heeft. Veel van onze patiënten hebben helaas niet meer de sociale, fysieke of cognitieve vaardigheden om zelfstandig een activiteit te ondernemen. Patiënten trekken zich regelmatig terug op hun slaapkamer en andere dwalen doelloos rond over de afdeling, en vertonen vaak onrustig gedrag", vertelt Chantalle. 

"De Tovertafel zet mensen aan om op een prettige manier samen te komen en sociaal en zinvol bezig te zijn. Een groot voordeel is dat we met de Tovertafel een passende activiteit kunnen bieden. Patiënten worden door de Tovertafel uitgedaagd om met elkaar in contact te komen en te bewegen op een leuke ongedwongen manier.  Er zullen makkelijker gesprekken kunnen worden gevoerd doordat iedereen samen om tafel zit. Soms zit het grootste plezier in de kleinste dingen, en ik weet zeker dat de Tovertafel zal bijdragen aan weer een beetje plezier, dat zo belangrijk is voor iedereen".     

"Om ons doel te bereiken gaan we flyers ophangen in het restaurant bij de centrale ingang, zodat iedereen die Wijerode binnenloopt, op de hoogte is van de crowdfunding-actie rondom de Tovertafel. Daarnaast brengen we familie op de hoogte tijdens de familieavond. En tijdens de landelijke e-week zal de actie ook onder de aandacht worden gebracht. Het zal ook gepromoot worden op het intranet van Mondriaan Ouderen". 


Wat ontvang je als donateur?

  • Iedereen die 1 t/m 100 euro doneert krijgt een mooie bedankkaart.
  • Iedereen die 100 t/m 250 euro doneert krijgt een doosje lekkers met bedankkaartje.                                                                                 
  • Iedereen die 250 t/m 500 euro doneert krijgt zelfgebakken wafels met een bedankkaartje.
  • Iedereen die meer dan 500 euro doneert wordt beloond met een fototaart. 
Eind datum is verstreken, er kan niet meer gedoneerd worden.
60 mensen hebben geholpen om € 989,00 op te brengen.