Deel mee:

Reactie van Maeykehiem te Sint Nicolaasga

Vet lekker bewegen met de Tovertafel

Wie zijn wij?

Stichting Maeykehiem werd in 1965 opgericht op initiatief van ouders van kinderen met een verstandelijke beperking. De naam Maeykehiem is afkomstig van Marijke Meu, de erenaam voor Prinses Maria Louise van Hessen-Kassel. Maeykehiem is een organisatie die mensen met een (verstandelijke) beperking ondersteunt bij het ‘zo normaal mogelijk’ deelnemen aan de maatschappij met de ‘bijzondere’ ondersteuning, begeleiding, zorg en behandeling die hij of zij daarbij nodig heeft. Dit doen we op het gebied van wonen, werken, leren, vrije tijd, sociale contacten en zorg & behandeling.

Waarom een Tovertafel?

Het idee kwam vanuit onze werkgroep Vitaliteit in het kader van ‘Iedereen vet lekker in beweging’. Wij willen clienten uitnodigen om meer te gaan bewegen, door het aanbieden van verschillende beweegactiviteiten. De Tovertafel Up zal onze doelgroep op een speelse manier uitnodigen tot individueel en/of samen spelen en bewegen. De Tovertafel UP kan een belangrijke bijdrage leveren aan zowel de fysieke en de cognitieve mogelijkheden, aan de vrijetijdsinvulling en aan de sociale contacten van de cliënten.

 

Wat gaan we doen?

Om ons doel te behalen willen we graag aandacht vragen op sociale media, in lokale nieuwsbladen en onze nieuwsbrieven. Daarnaast bieden we een aantal leuke tegenprestaties voor donateurs! Die kunt u hieronder teruglezen. Helpt u ook mee?


Wat ontvang je als donateur?

  •  1 t/m 100 euro: een onwijs-bedankt selfie van de werknemers/cliënten met de Tovertafel
  •  100 en 250 euro: lekkere cupcakes gemaakt door de cliënten van de Servicegroep van Maeykehiem.
  •  250 en 500 euro: een heerlijke taart die gemaakt wordt door de cliënten van de Servicegroep van Maeykehiem.
  • 500 euro of meer:  een heerlijke taart van de Servicegroep en een tegoedbon van de Werkwinkel van Maeykehiem.