Reactie van Lunetzorg Knegselstraat 24

Wij willen graag alle donateurs bedanken, dankzij jullie hebben wij ons doel kunnen realiseren. In het bijzonder extra dank aan onze cliënten, Kuijpers Installaties en cooperatiefonds Rabobank!

Goed leven met een zachte G

Een goed leven. Dat willen we toch allemaal. Als erkend specialistische instelling zorgen wij voor mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is. Ze rekenen op ons voor wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd. Op Knegselstraat 24 wonen 11 cliënten, waarvan het gros dementie heeft, in de 1ste t/m 4de fase. Het is een zeer dynamische groep omdat het verloop van de dementie steeds een rol speelt bij de dagelijkse bezigheden. Vanuit de nieuwe visie op PG binnen Lunetzorg wordt er gekozen om dementerende cliënten meer thuis te laten zijn en activiteiten op de afdeling aan te bieden.

Zo lang mogelijk betrekken bij de wereld

Daarom willen wij binnen onze eigen afdeling graag meer activiteiten aanbieden die aansluiten bij de cliënten op de woning. Na wat onderzoek zijn wij uitgekomen op de Tovertafel Original. Wij zijn van mening dat de Tovertafel Original perfect aansluit bij onze doelgroep en zouden deze graag binnen de woning willen aanschaffen. Om het gehele bedrag bij elkaar te krijgen vragen wij uw hulp. Tenslotte willen we allemaal dat onze dementerende cliënten zo lang mogelijk betrokken blijven bij de wereld om hen heen.

Om aan het complete bedrag te komen gaan we onder andere brownies bakken en die verkopen op een markt op de Donksbergen, spullen via marktplaats verkopen en deelnemen aan de rommelmarkt in Duizel. Ook zullen we emballage bonnen en flessen inzamelen in samenwerking met scholen de Klimop in Reusel en de Pius X in Bladel. Als laastse benaderen we lokale bedrijven voor een gift en wijzen we natuurlijk iedereen op deze pagina!


Wat ontvang je als donateur?

  • Bij €10 tot €50, krijgt men een door cliënten opgepimpte kei met een kaartje eraan. ‘Kei bedankt voor uw donatie’
  • Bij €100 tot €250 vermelding als sponsor in Lunet Magazine en een zelfgebakken taart.
  • Bij €500 of meer een Early Bird ontbijtje voor 2 personen aan huis gebracht (max afstand enkel 40km van de Donksbergen) en vermelding als sponsor in de Kempenaer als de Tovertafel UP in gebruik wordt genomen.