Reactie van Kriekenhof

Jaaaa, het is gelukt!!
Heel blij zijn we dat het gelukt is om het bedrag bij elkaar te sparen.
Namens onze bewoners en medewerkers zeggen wij dan ook een ieder hartelijk dank.
Dankzij alle mooie donaties gaat deze grote wens in vervulling!

Maar één grote wens op het verlanglijstje: de Tovertafel

Kleinschalige woonvoorziening Kriekenhof is gevestigd binnen Wittenbergzorg en ligt in Haaften, middenin de mooie Betuwe. De bewoners van Kriekenhof wonen in drie woonvormen, met elk een gezellig ingerichte huiskamer. Op de afdeling wordt met grote inzet gewerkt door verzorgenden met een doel het leven van de cliënt zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij kijken naar wat onze cliënten nog wel kunnen!

Ria van Gameren en Marijke Dollekamp: “Wij kijken naar wat onze cliënten nog wél kunnen, waar ze van genieten. Hierbij worden we gesteund door familieleden en vrijwilligers; zij zijn hierbij onmisbaar. Dit jaar bestaat Wittenbergzorg 50 jaar en afdeling Kriekenhof 10 jaar. We hebben maar één grote wens op ons verlanglijstje: de Tovertafel!”

We zien onze bewoners er al helemaal van genieten!

“Omdat er veel cliënten bij ons wonen die al in een ver stadium van dementie zitten, is het erg lastig om een groepsactiviteit aan te bieden. Activiteiten moeten vaak een op een worden aangeboden of met één begeleider voor twee mensen. Toen we op internet zochten naar passende activiteiten voor onze cliënten kwamen we de Tovertafel tegen. We waren direct razend enthousiast. ‘Die Tovertafel móet er komen,’ zeiden we tegen elkaar, ‘Wat zou dat geweldig zijn voor onze mensen!’ We zien onze bewoners er al helemaal van genieten!”

Ruilacties

We vinden het fantastisch als je wilt meehelpen om een Tovertafel bij elkaar te sparen. Hier ontvang je zelf natuurlijk ook iets leuks voor terug.

  • Donaties tot € 100: een leuke verrassingsattentie.
  • Donaties tussen de € 100 en € 250: een fles wijn met eigen etiket
  • Donaties tussen de €250 en € 500: een dag toeren op de duofiets inclusief fietsroute en na afloop koffie met gebak in het Gastenhof (restaurant van Wittenbergzorg)
  • Donaties vanaf € 500: gratis diner voor maximaal 4 personen in het Gastenhof