Deel mee:

Reactie van Klein Arfman

Knus, gemoedelijk en plezierig

Zorgboerderij Klein Arfman is gelegen aan de rand van Ruurlo, in de Gelderse Achterhoek in de gemeente Berkelland. In een aangepaste boerderij wonen 12 bewoners en op doordeweekse dagen komen nog 6 cliënten om een fijne invulling te geven aan hun dag. Bij zorgboerderij Klein Arfman is de sfeer knus, gemoedelijk en plezierig. Er wordt vierentwintig uur per dag zorg op maat geboden door 9 gekwalificeerde medewerkers, aangevuld met 4 enthousiaste daartoe opgeleide vrijwilligers. Door de bewoners te stimuleren aan het dagelijks leven deel te nemen en hen hierin zoveel mogelijk te laten participeren, worden sociale betrokkenheid en bewustzijn vergroot en vereenzaming voorkomen.

Bewegen is een belangrijk onderdeel

Bewegen is een belangrijk onderdeel van het aanbod bij Zorgboerderij Klein Arfman. Zo beschikken ze over een sportruimte, aangepaste fietsen en wordt er gewandeld in de tuin en over het erf. Daarnaast staat de eigenaar altijd klaar om bewoners en cliënten mee te nemen voor een ritje in de huifkar of een vaartochtje over de IJssel.

Alle medewerkers staan achter dit crowdfunding initiatief. “Wij willen heel graag een Tovertafel. Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwend aanbod en ontwikkelingen. Wij zien de Tovertafel als een verrijking in ons aanbod, waar onze bewoners en clienten ontzettend veel plezier aan zullen beleven.’’


Wat ontvang je als donateur?

  • Bij donaties vanaf €50,- ontvangt u een ansichtkaart van Klein Arfman
  • Bij donaties tussen €500,- en €750,- krijgt u koffie en een rondleiding bij Klein Arfman
  • Bij donaties die meer dan €750,- bedragen mag u mee met de boot om een stukje over de IJssel te varen
Eind datum is verstreken, er kan niet meer gedoneerd worden.
4 mensen hebben geholpen om € 132,00 op te brengen.