Deel mee:

Reactie van Ipse de Bruggen Van Wassenaerplein

"Zo vitaal mogelijk"

In Langeraar op het Van Wassenaerplein 1B wonen cliënten die naast hun verstandelijke handicap ook een vorm van dementie hebben. Cliënten worden begeleidt  bij het ouder worden en het omgaan met dementie. Zo wordt iedereen betrokken bij dagelijkse taken, zoals boodschappen doen en koken, wordt er zinvolle dagbesteding aangeboden en natuurlijk de beste zorg gegeven. Alles om zo lang mogelijk vitaal en zelfstandig te blijven. 

"Een gulle gift voor een grote glimlach"

Myra Dijkstra is groepsleidster op het Van Wassenaerplein en de initiatiefnemer van deze crowdfunding-actie. "Voor de cliënten van het Van Wassenaerplein is een Tovertafel écht nodig, de Tovertafel zal meer inhoud aan hun leven geven, daar ben ik van overtuigd. We hopen dat de cliënten geactiveerd en gestimuleerd worden, wij gaan voor zoveel mogelijk geluksmomenten. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we jullie hulp hard nodig. Ons motto is dan ook: een gulle gift voor een grote glimlach."

 "We zijn met de Tovertafel in aanraking gekomen bij een andere locatie van Ipse de Bruggen. Daar zagen we direct met hoeveel plezier ermee gespeeld werd. Dit moeten wij ook hebben! De Tovertafel zal bij ons in dagbesteding De Wensput komen te hangen. Elke dag komen 10 tot 12 cliënten naar de dagbesteding. Ook 's avonds en in het weekend kunnen cliënten De Wensput bezoeken en samen met vrijwilligers spelen met de Tovertafel."


Wat ontvang je als donateur?

  • Van 1 tot 100 euro ontvang je een foto via de mail als dank voor uw gift.
  • Van 100 tot 250 euro ontvang je een setje zelfgemaakte kaarten, gemaakt door onze bewoners.
  • Van 250 tot 500 euro word je uitgenodigd om kennis te maken met de Tovertafel onder het genot van een kopje thee of koffie met koekjes van eigen deeg en een gezellig achtergrond muziekje. En je ontvangt van een zakje "koekjes van eigen deeg" in ludieke verpakking!  
  • De hoogste bieder ontvangt hét originele Feyenoord shirt van Jens Toornstra.
Eind datum is verstreken, er kan niet meer gedoneerd worden.
13 mensen hebben geholpen om € 590,00 op te brengen.