Deel mee:

Reactie van Het Roefke van Zorgcentrum Almenum

Help Het Roefke aan een Tovertafel Original!

Wie zijn wij?

Het geheim van Almenum is om de veiligheid en structuur aan de dementerende oudere te bieden, zoals ook wel gedaan wordt op kleinschalig wonen in zorgcentra, maar dan in de thuissituatie. Onze ouderen verhuizen niet en hoeven niet op een gesloten afdeling te wonen. Met creativiteit, tomeloze inzet en energie van de medewerkers en domotica is dat heel vaak mogelijk!

Waarom een Tovertafel?

Hoe mooi om de reacties van onze groep op de Tovertafel Original te zien! Mensen leven er van op, worden in beweging gezet, krijgen energie en doen automatisch mee. Diegenen die dat niet meer kunnen zie je genieten; hun mimiek verandert, het hoogst haalbare soms. En dat hoogst haalbare wordt nagestreefd. De Tovertafel Original kan daarbij een mooi instrument zijn.

Wat gaan we doen?

We zetten ons netwerk in en vragen om een bijdrage. Hieronder staan alle tegenprestaties. Degene die het grootste bedrag sponsort wordt bij ons op het Roefke ontvangen met koffie en gebak om als eerste te Tovertafel te bewonderen!


Wat ontvang je als donateur?

  • 1    - 150 euro:  Bedankkaart via de mail.
  • 150 - 500 euro:  Een actiefoto van de Tovertafel Original op het Roefke.
  • De donateur van het hoogste bedrag krijgt een uitnodiging om op het Roefke de Tovertafel Original in actie te zien met koffie en gebak.