Deel mee:

Reactie van Frion De Golfslag

"De Tovertafel kan voor iedere groep ingezet worden"

De Golfslag is een dagbestedingscentrum voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Het niveau varieert van lichtverstandelijk beperkt tot ernstig meervoudig beperkt. Het dagbestedingscentrum bestaat uit vijf verschillende groepen. Er is bijvoorbeeld een kaarsenmakerij, hier maken ze hele mooie kaarsen maar ook andere creatieve producten. Er is een servicegroep die zich bezig houdt met het verzorgen van de koffiepauzes, lunch en de was. Op de industriegroep worden onder andere inpakwerkzaamheden verricht voor een bedrijf. Daarnaast zijn er nog twee groepen met midden tot laag niveau, waar ook dementie voorkomt. Deze groepen zijn met name gericht op het bieden van ontspanning en rust activiteiten. De Tovertafel kan voor iedere groep ingezet worden; van actief bezig zijn tot gezamenlijk bezig zijn tot ontspanning en plezier beleven. 

 

 

"Een echte verrijking aan het dagprogramma"

Stephanie Dekker en Maaike Bakker werken als begeleider bij Frion De Golfslag en zijn deze crowdfunding-actie gestart. Ze vertellen dat het jaarthema bestaat uit: gezondheid en bewegen, relatie met je begeleider, mensen om je heen en gelukkig zijn en je goed voelen. "Met de Tovertafel kunnen wij voor onze cliënten op dagbesteding de Golfslag aan al deze punten voldoen. Door de verschillende spellen op de Tovertafel is er voor alle niveaus wat moois te beleven. Kortom het zal een echte verrijking zijn van hun dagprogramma."

 

"Om ons doel te bereiken gaan we een filmpje maken van cliënten die de Tovertafel uitproberen, deze gaan we verspreiden via social media. Daarnaast hebben we een demonstratie gehad op een koffieochtend voor verwanten, zodat het ook bij hen gaat leven. Bedrijven waarmee we samenwerken zullen we aanschrijven en natuurlijk de verwanten van de cliënten zelf. Ook gaan we op verschillende markten waar we staan met de producten die we maken op De Golfslag, kenbaar maken dat we deze actie zijn gestart."


Wat ontvang je als donateur?

  • Iedereen die 1 t/m 100 euro doneert, ontvangt een zelfgemaakt bedanktkaartje.
  • Donaties tussen 100 en 250 euro worden beloond met een zelfgemaakte kaars (evt. met logo van het bedrijf)
  • Iedereen die 500 doneert, krijgt een zelfgemaakte taart.

 

Iedereen die doneert wordt een keer uitgenodigd om te komen ervaren, wat onze mensen beleven als ze bezig zijn met de tovertafel.

Eind datum is verstreken, er kan niet meer gedoneerd worden.
66 mensen hebben geholpen om € 5.753,00 op te brengen.