Deel mee:

Reactie van Fonteinkruid Sein

Tover een glimlach op ons gezicht met de Tovertafel!

Wie zijn wij?

Fonteinkruid is een woonvorm van SEIN in de Zwolse wijk Stadshagen. Binnen Fonteinkruid woont een gevarieerde doelgroep. Bij onze bewoners is sprake van epilepsie en een lichte tot zeer ernstige verstandelijke beperking en soms moeilijk verstaanbaar gedrag. Veel van onze bewoners ervaren de wereld om hen heen als onduidelijk, de onvoorspelbaarheid van epileptische aanvallen speelt hierin een essentiële rol. Het vinden van een evenwicht is een continu streven van de betrokken verwanten en professionals. Gezamenlijk wordt hetzelfde doel nagestreefd: kwaliteit van leven!

Waarom een Tovertafel?

Wij streven ernaar om contact te maken van hart tot hart. Wij als begeleiders hebben geleerd om onze handen, ogen, stem en aanwezigheid op een liefdevolle manier te gebruiken. De Tovertafel UP kan een extra verbindende factor zijn omdat die inspeelt op de zintuigen, uitnodigt tot bewegen, stimuleert, prikkelt en bovendien leuke interactie teweegbrengt. Niets is mooier dan onze bewoners te zien opbloeien. Vandaar onze crowdfundingactie: “Tover een glimlach op ons gezicht met de Tovertafel!”

Wat gaan we doen?

Wij gaan actief aan de slag om het bedrag zo snel mogelijk in te zamelen, daarbij hebben we wat extra budget bovenop de kosten van de Tovertafel ingeruimd om de tegenprestaties te dekken. Wij beginnen dit jaar nog met een ‘foute kersttruien actie’, een inzameling tijdens de kerstviering in de nabijgelegen kerk én een oliebollenactie. In 2019 gaan we actief mensen aanschrijven en benaderen. Wij willen hierbij ook een beroep doen op de verwanten van onze cliënten. Want zij weten als geen ander hoe fijn het is om iets zo waardevols te kunnen betekenen voor deze doelgroep!

 


Wat ontvang je als donateur?

  • Iedereen die 1 t/m 250 euro doneert, ontvangt een persoonlijk gifje van de bewoners in actie met de Tovertafel.
  • Donaties tussen de 250 en 500 euro worden beloond met een set van 4 zelfgemaakte kaarten door onze bewoners.
  • Iedereen die 500 euro of meer doneert krijgt een appeltaart.