Reactie van Doopsgezind Zorgcentrum Mennistenerf

“Bewoners weer laten stralen”

Wie zijn wij?

Bij het doopsgezind Zorgcentrum Mennistenerf in Zaandam hebben we vier groepen kleinschalig wonen met op elke groep acht geweldige bewoners in een gevorderd stadium van dementie. Met een ontzettend lief en kundig team van medewerkers doen we alles wat in ons vermogen ligt om alle bewoners een fijne dag te bezorgen. Er is veel tijd voor individuele aandacht, naar buiten gaan en we hebben zelfs huisdieren!

Waarom een Tovertafel?

Veel spellletjes en activiteiten zijn moeilijk voor deze doelgroep om te kunnen begrijpen. Soms slaan we over met een ballon of zingen mee met oude liedjes. Maar met de Tovertafel Original zijn er tal van mogelijkheden! Hiermee kunnen we onze bewoners weer laten stralen. En wat is er nu mooier dan dat?

Wat gaan we doen?

Wij zouden dit zo graag willen voor onze bewoners, maar aan alles wat geweldig is hangt meestal ook een pittig prijskaartje. Zo ook aan deze Tovertafel. Vandaar mijn oproep aan iedereen die zich betrokken voelt bij deze doelgroep die leeft met dementie: doe een donatie, groot of klein. Alles wordt zeer gewaardeerd!


Wat ontvang je als donateur?

  • Alle donaties tot 200 euro: een leuke foto van onze bewoners met de Tovertafel via de e-mail.
  • Donaties van 250 euro of meer: twee uur meelopen op onze groepswoningen en bijvoorbeeld samen met de zorg een wandeling door de prachtige tuin maken met onze bewoners, en een kijkje nemen in hun wereld.
  • Degene die het hoogste bedrag doneert wint een heerlijk culinair diner gemaakt door de chef-kok op een van onze culinaire avonden in ons sfeervolle restaurant voor 2 personen inclusief drankjes.