Deel mee:

"Blije gezichten als resultaat!"

Wie zijn wij?

De Wending is een woonlocatie in Veenendaal. Er wonen 22 bewoners met een intensieve zorgvraag (EMB). Alle bewoners hebben een lichamelijke beperking en daar is dan ook alles in huis op ingericht. We delen vier gemeenschappelijke woonkamers, waar we gezamenlijk koken, eten en samenkomen. Daarnaast is er nog een belevingstuin en zijn er twee balkons.

Waarom een Tovertafel?

We willen de bewoners die niet meer zo gemakkelijk naar buiten komen een stukje samenspel, gezelligheid en activiteit kunnen aanbieden in hun eigen vertrouwde omgeving. Op Facebook zagen we stukjes over de Tovertafel UP voorbij komen. Dat zou iets kunnen zijn! Hierna hebben we een demonstratie aangevraagd. Zelfs als ze niet meer aan tafel kunnen zitten kunnen wij de Tovertafel op het rolstoelblad laten projecteren met blije gezichten als resultaat!

Wat gaan we doen?

We gaan belangenbehartigers laten zien wat er gebeurde tijdens de demonstratie. Foto’s en videos van hoe hun vader, moeder, broer, zus of vriend(in) reageerde zullen hen het effect van de Tovertafel UP laten zien. Daarnaast gaan we op zoek naar sponsoren binnen de regio. Als laatste hebben we een aantal leuke tegenprestaties voor iedereen die iets doneert!


Wat ontvang je als donateur?

  • Iedereen die doneert krijgt een handgemaakte kaart van één van onze cliënten.
  • Donaties tussen de 100 en 250 euro worden beloond met door de clienten zelfgebakken koekjes.
  • Als een familielid van een bewoner 250 euro doneert, komt degene heerlijk bij ons een maaltijd genieten met familieleden en andere cliënten.
  • Iedereen die 500 euro of meer doneert krijgt een leuk pakketje gemaakt door de cliënten.