Reactie van De Wanne en De Holte

Ouderen samenbrengen


De Baalderborg Groep ondersteunt en begeleidt kinderen, (jong)volwassenen en ouderen met een speciale zorgbehoefte in het leiden van een waardevol en zo zelfstandig mogelijk leven. Beweging, ontspanning en samen beleven zijn belangrijke pijlers voor de Baalderborg Groep en de Tovertafel kan daar volgens de medewerkers een grote bijdrage aan leveren. Zij zijn zelfs zó enthousiast over de Tovertafel, dat ze maar liefst zes crowdfundingacties zijn gestart voor 12 verschillende locaties!

Samen delen

De cliënten van De Wanne en De Holte zullen samen een Tovertafel UP gaan delen. De Tovertafel rouleert over de twee dagbestedingslocaties voor mensen met een verstandelijke beperking. De Wanne biedt activiteiten aan mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke en/of meervoudige beperking. Het accent van de activiteiten ligt op zintuigelijke beleving. Bij De Holte zijn de activiteiten meer op arbeid gericht. De Tovertafel kan de cliënten van beide locaties een manier bieden om geactiveerd te worden, maar ook om te ontspannen en vooral samen te beleven.

 
Kim Runhaar, initiatiefnemer van de Baalderborg-actie: “Omdat de Tovertafel UP inspeelt op de zintuigen, is hij voor deze doelgroepen erg aantrekkelijk." “De Tovertafel is gewoon een heel mooi product”, voegt Chantel van De Wanne daaraan toe. “Actie/reactie, zonder ingewikkelde handelingen. Het systeem is ‘hufterproof’ doordat het in de lucht hangt en de Tovertafel bevordert de alertheid en de bewegelijkheid. Het zou een enorme ondersteuning zijn op ons dagelijks programma.”

 


Wat ontvang je als donateur?

Alle bedragen, van klein tot groot, worden met liefde ontvangen! Daarom worden alle donateurs uitgenodigd om - bij de realisatie van de Tovertafel – de Tovertafel te komen uitproberen onder het genot van koffie, thee en iets erbij.