Reactie van De Ringvaart

Beste donateurs,

Het is gelukt! Woon- en dagcentrum de Ringvaart heeft het bedrag bij elkaar voor de Tovertafel.

Namens deze weg willen wij u namens alle cliënten en medewerkers van de Ringvaart hartelijk bedanken voor uw gulle giften.

Wij zijn ontzettend blij dat het via de crowdfunding gelukt is om het bedrag bij elkaar te krijgen.

Wij verheugen ons op de Tovertafel die binnenkort geplaatst zal worden op de Ringvaart.

Wilt u op de hoogte blijven van de Tovertafel op de Ringvaart volg ons dan via Facebook, https://www.facebook.com/RingVaart-woon-en-dagcentrum-506762876182019/

Nogmaals hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Cliënten en medewerkers woon- en dagcentrum de Ringvaart

Alles op één plek!

Ons Tweede Thuis is een organisatie die zich inzet voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een lichamelijke en/of geestelijke (meervoudige) beperking.  Woon- en dagcentrum de Ringvaart is onderdeel van Ons Tweede Thuis en is gevestigd in Hoofddorp. Volwassenen en ouderen met een lichamelijke/geestelijke en/of meervoudige beperking maken gebruik van de woonvoorziening en het dagcentrum. De Ringvaart biedt hen een veilige en stimulerende plek. Met een groot aanbod aan activiteiten en 24 uurszorg en ondersteuning. En alles op één plek! Alleen de Tovertafel ontbreekt nog...

 

Contact en plezier

Dit initiatief is gestart door Ramona Moorman. "Wij zijn met de Tovertafel in aanraking gekomen via Facebook, daar werd de Tovertafel gepromoot. Een collega heeft daarop gereageerd en vervolgens is er een demonstratie aangevraagd. Cliënten en professionals reageerden direct enthousiast op de Tovertafel en vanaf dat moment is het idee ontstaan om een Tovertafel aan te schaffen. De Tovertafel is belangrijk voor deze doelgroep, omdat hun zintuigen geprikkeld worden en daarmee geactiveerd worden. Niet alleen de zintuigen worden geprikkeld ook het sociale aspect wordt gestimuleerd. Er wordt contact gemaakt met elkaar en er wordt plezier gemaakt". 

"Naast deze crowdfunding-actie, zijn wij zelf ook actief bezig geweest om de Tovertafel te promoten", vertelt Ramona. "Elk jaar organiseert woon- en dagcentrum de Ringvaart een wintermarkt. Op deze wintermarkt worden producten verkocht die het gehele jaar gemaakt worden door cliënten zelf. De opbrengt van de wintermarkt willen wij gebruiken om een deel van de Tovertafel te financieren".


Wat ontvang je als donateur?

  • Iedereen die 1 t/m 100 euro doneert, ontvangt van ons een setje zelfgemaakte kaarsen.
  • Iedereen die tussen de 101 en de 250 euro doneert, ontvangt een zelfgemaakt schilderij.
  • Als een familielid van een cliënt 251 of meer euro doneert, geven wij een kookworkshop met de cliënten.
  • Iedereen die 500 euro of meer doneert geven wij een workshop kaarsen maken.