Reactie van De PrinsHoeve

Beste donateurs,

Wij willen iedereen die ons gesteund heeft om dit project te doen slagen, hartelijk bedanken hiervoor.

Wanneer de Tovertafel is geïnstalleerd, willen wij alle donateurs uitnodigen voor een hapje en een drankje zodat iedereen de Tovertafel kan bewonderen.

Wij hopen dat onze bewoners en cliënten er veel plezier aan zullen beleven.

Niks moet, alles mag

Zorgcentrum De PrinsHoeve is een kleinschalig zorgcentrum voor ouderen met dementie. Zij bieden zorg (wonen en dagbesteding) op maat. "Niks moet, alles mag" is hierbij hun moto. Daarbij staan vertrouwdheid, geborgenheid en veiligheid centraal. De Prinshoeve heeft twee locaties: Musselkanaal en Valthermond. Locatie Musselkanaal is gelegen op een oude zandrug in het veengebied. Deze rustieke boerderij kenmerkt zich door zijn huiselijke sfeer met een landelijke uitstraling. Locatie Valthermond bevindt zich in het Oostelijke gedeelte van het dorp, dat rust en geborgenheid uitstraalt.

Begeleiding en ontwikkeling

Initiatiefnemers Gina Brouwer (verpleegkundige De PrinsHoeve) en Miranda Marquering (eigenaresse De PrinsHoeve) hebben veel over de Tovertafel Original gehoord en gelezen en vonden het nu tijd voor actie. "Wij willen graag een Tovertafel, omdat wij naast de zorg ook erg gericht zijn op de begeleiding en ontwikkeling van onze bewoners en cliënten. Wij zijn voortdurend opzoek naar nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen. Beweging vinden wij erg belangrijk. Daarom zien wij de Tovertafel als een verrijking, waar onze bewoners en clienten ontzettend veel plezier aan zullen beleven.’’

"We hopen ons doel te bereiken door mailingacties naar onze leveranciers te versturen, bekendheid te genereren op onze Facebook pagina en een flessenactie onder personeel en familie te organiseren."


Wat ontvang je als donateur?

  • Iedereen die 50 t/m 100 euro doneert, ontvangt een leuk speldje van de PrinsHoeve
  • Iedereen die 100 t/m 500 euro doneert ontvangt een leuk speldje van de PrinsHoeve’’ en een zelfgebakken cake
  • Iedereen die 500 t/m 1000 euro doneert krijgt een vermelding op onze Facebook pagina (indien wenselijk) en een zelfgebakken taart.
  • Iedereen die 1000 euro of meer doneert krijgt een vermelding op onze Facebook pagina (indien wenselijk) en een bos bloemen en is van harte uitgenodigd (VIP behandeling) bij de ingebruikname van de Tovertafel waarbij u wordt voorzien van koffie/thee en wat lekkers.