Deel mee:

Reactie van De Pastorie - Aarle-Rixtel

Voldoende tijd en oprechte aandacht

De Pastorie is een kleinschalige en geborgen woongemeenschap voor bijna iedereen met een zorgindicatie. Een omgeving waar voldoende tijd en oprechte aandacht voor de bewoners centraal staat, en waar de bewoner zelf de regie heeft. De medewerkers van de Pastorie stimuleren de bewoners zoveel mogelijk actief te blijven. We bieden dagelijks een afwisselend activiteitenprogramma gericht op het behoud van de vaardigheden en daarbij sluiten we zoveel mogelijk aan op de interesses van de bewoner.

Ouderen uit hun isolement halen

Wij willen een Tovertafel Original omdat wij onze activiteiten afstemmen op onze bewoners. Vaak merken wij tijdens activiteiten dat de ouderen meer in zichzelf raken en met een Tovertafel Original kunnen wij de ouderen uit hun isolement halen. We organiseren vaak activiteiten met geur, kleur en muziek en tovertafel zou op visueel gebied hier goed bij aan sluiten.

We staan met een kraampje op de jaarmarkt in Aarle-Rixtel, waarbij we eigengemaakte producten verkopen, zijn druk op zoek naar sponsors en hopen met de plaatselijke wandelvierdaagse geld binnen te halen.


Wat ontvang je als donateur?

  • Iedereen die tussen de 1 en 50 euro doneert ontvangt een eigengemaakt klein kadootje van de Pastorie.
  • Iedereen die tussen de 50 en 100 euro doneert krijgt een heerlijke appeltaart.
  • Iedereen die tussen de 100 en 250 euro doneert krijgt een houten bord met een leuke spreuk. (U mag zelf de spreuk bedenken)
  • Een familielid die 250 euro doneert krijgt houten kruk met daarin een eigen gebrande tekst.
  • Iedereen die 500 euro of meer doneert krijgt samen met de bewoner een high tea aangeboden. (Maximaal 8 personen)